Blogs van Evelien

Ik was erg teleurgesteld in mijn ouders

Ik was erg teleurgesteld in mijn oudersOoit waren mijn ouders mijn beste maatjes, ik heb het echt niet slecht gehad, echt goed ook. Maar zoals dat vaak gaat, veranderde alles op een dag. Het begon allemaal met mijn keuze, een keuze die ik had gemaakt om mijn eigen pad...

Boulimia

BoulimiaAls tiener worstelde ik in stilte met boulimia, een geheim dat ik jarenlang met me meedroeg. Mijn ouders zijn inmiddels overleden en hebben nooit weet gehad van mijn innerlijke strijd. De gedachte aan die tijd kwam bij mij op door mijn persoonlijke ervaring,...

Jouw kind mag niet bij mijn kind in de buurt komen

Jouw kind mag niet bij mijn kind in de buurt komenDe ouders van een vijfjarig jongetje die ik op bezoek kreeg zeiden: “we zijn er klaar mee dat ons kind de dupe is van het gedragsprobleem van een ander kind”. Hij komt met een schram op zijn gezicht thuis, heeft geen...

Ziek, Zwak en Misselijk

Ziek, Zwak en MisselijkWat is dat toch? September en oktober zag ik overal nog een volledige bezetting. Vanaf half november veranderde dat. Mensen begonnen bij bosjes om te vallen door een griepgolf, zo leek het. Op de afdeling waar ik werkte waren van de twintig...

Gezinsopstand

GezinsopstandKen je dat, tieners en wifi? Toen ze klein waren kon ik beslissen wanneer ze op een scherm zaten, maar daar kwam verandering in toen ze gingen puberen en ze een eigen telefoon en laptop hadden. Het ging om de kinderen, maar ook om mijzelf dat ik in de...

Mentaal spelletje

Mentaal SpelletjeDe spanning in de squashhal hing als een zware deken. Mijn hart bonkte in mijn keel terwijl ik toekeek hoe mijn zoon, Knut, op de baan stond. Ik keek thuis naar de livestream. Zijn gezicht straalde vastberadenheid uit, en ik kon de mentale kracht...

Bloemen uit India

Bloemen uit IndiaHet was mijn verjaardag, 23 november dit jaar toen ik een prachtige bos bloemen ontving. De bloemen straalden levenslust uit en de kaart die eraan hing, ontroerde mij. Mijn dochter Pluim, die op dit moment al een maand in India is op haar wereldreis,...
Ik was erg teleurgesteld in mijn ouders

Ik was erg teleurgesteld in mijn ouders

Ik was erg teleurgesteld in mijn oudersOoit waren mijn ouders mijn beste maatjes, ik heb het echt niet slecht gehad, echt goed ook. Maar zoals dat vaak gaat, veranderde alles op een dag. Het begon allemaal met mijn keuze, een keuze die ik had gemaakt om mijn eigen pad...

Lees meer
Boulimia

Boulimia

BoulimiaAls tiener worstelde ik in stilte met boulimia, een geheim dat ik jarenlang met me meedroeg. Mijn ouders zijn inmiddels overleden en hebben nooit weet gehad van mijn innerlijke strijd. De gedachte aan die tijd kwam bij mij op door mijn persoonlijke ervaring,...

Lees meer
Ziek, Zwak en Misselijk

Ziek, Zwak en Misselijk

Ziek, Zwak en MisselijkWat is dat toch? September en oktober zag ik overal nog een volledige bezetting. Vanaf half november veranderde dat. Mensen begonnen bij bosjes om te vallen door een griepgolf, zo leek het. Op de afdeling waar ik werkte waren van de twintig...

Lees meer
Gezinsopstand

Gezinsopstand

GezinsopstandKen je dat, tieners en wifi? Toen ze klein waren kon ik beslissen wanneer ze op een scherm zaten, maar daar kwam verandering in toen ze gingen puberen en ze een eigen telefoon en laptop hadden. Het ging om de kinderen, maar ook om mijzelf dat ik in de...

Lees meer
Mentaal spelletje

Mentaal spelletje

Mentaal SpelletjeDe spanning in de squashhal hing als een zware deken. Mijn hart bonkte in mijn keel terwijl ik toekeek hoe mijn zoon, Knut, op de baan stond. Ik keek thuis naar de livestream. Zijn gezicht straalde vastberadenheid uit, en ik kon de mentale kracht...

Lees meer
Bloemen uit India

Bloemen uit India

Bloemen uit IndiaHet was mijn verjaardag, 23 november dit jaar toen ik een prachtige bos bloemen ontving. De bloemen straalden levenslust uit en de kaart die eraan hing, ontroerde mij. Mijn dochter Pluim, die op dit moment al een maand in India is op haar wereldreis,...

Lees meer

Brand New Me

            Over Mij

            Werkwijze

             Blogs

             Contact

Direct Contact

06-48057472

info@brandnewme.nu

A. Hofmanweg 1A

2013 BH Haarlem

Blijf op de hoogte

Laat je inspireren door Evelien en ontvang regelmatig haar nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief