Dit is mijn werkwijze

Als je voorgaande pagina’s al gelezen hebt,

weet je wie ik ben. Hier lees je hoe ik werk.

Neem de afstandsbediening die je

uit handen hebt gegeven in eigen

hand en krijg zo weer de regie

over je eigen leven.

Evelien Brand Mijn werkwijze

Wat heb ik van jou nodig?

  Een gevoel van urgentie om weer in balans te komen, zodat triggers geen triggers meer zijn en je weer de leiding kunt nemen over je eigen leven.

  Intrinsieke motivatie om tijd te besteden aan je eigen groei;

  Een krachtige houding om de benodigde stappen  te zetten en de successen te vieren.

Doelgroep

Ben jij een man of vrouw met levenservaring die zichzelf wil terugvinden? Of ben je vastgelopen in één of meer aspecten van je leven en weet je gewoon niet hoe je verder moet?

Loopt het even niet zo lekker op je werk, in je relatie of met je kinderen? Loopt jouw stressniveau regelmatig op? Lukt het je niet om rust te vinden of om in slaap te komen? De kans is groot dat het ook weerslag heeft op je lijf en je energieniveau. Dan is het tijd om contact op te nemen.

Je bent zeer welkom. Ik begeleid je graag op het pad richting jouw authentieke zelf.

Werkwijze Brandnewme

Resultaat:

  Je kunt steeds meer vanuit rust handelen. Je (uitstel)gedrag verandert, je voelt je energieker en triggers van anderen kan je steeds vaker links laten liggen.

  Je leert hoe hormonen ons voelen, denken en handelen beïnvloeden en werkt actief om de dingen te doen die goed voelen voor jou. Hierdoor word je een blijer en – niet te vergeten – gezonder mens. Want langdurige stress heeft een zeer negatieve invloed op je gezondheid.

  Je bent een spiegel voor je omgeving, dus wanneer jij verandert, verandert je omgeving met je mee.

  Samen werken we aan de verandering van de hormoonaanmaak in je lichaam. Want hormonen beïnvloeden ons gevoel en ons gevoel beïnvloedt ons gedrag en communicatie.

Kortom, ik begeleid je in het proces om je prettiger te voelen, authentieker en krachtiger te communiceren en acties te ondernemen waar jij bewust aan het roer staat.

Download hier alvast het Intakeformulier

Iedereen stelt zichzelf belangrijke levensvragen en is op een persoonlijke zoektocht om hierop antwoord te vinden.    Wie ben ik en wat is belangrijk voor mij

FAQ

Waar staat de NOG-methodiek voor?

NOG staat voor Neuronen (hersencellen) als Oorzaak en Gevolg voor voelen, denken en handelen. Neuronen in onze hersenen zorgen voor de aanmaak en verwerking van hormonen. We spreken in dit traject van drie soorten hormonen, even simpel gezegd, positief, neutraal of negatief. Met negatief bedoelen wij stresshormonen: als je die veel aanmaakt, voel je dat. Hormonen bepalen je gevoel en je gevoel bepaalt je gedrag. Als je je hersenen kunt helpen om andere,  neutralere of positievere hormonen aan te maken zal dit je leven op alle gebieden positief beïnvloeden.

Waarom vindt je breinkennis zo belangrijk?

Dit is zo belangrijk omdat alles beslist wordt in het brein. En nog veel meer, want ik kijk graag met een spirituele, holistische kijk naar de dingen. Het brein is een orgaan en heeft geen kennis over zijn eigen werking, “het doet wat het doet”, ook als het niet werkt. Waarom blijven we anders doen wat niet werkt? Dat is toch vreemd?

Wat doet dit programma anders dan andere programma’s?

Wij geloven dat verandering uitsluitend mogelijk is als je problemen bij de oorzaak aanpakt. Hoe je je voelt en je gedrag is het gevolg, niet de oorzaak. De oorzaak ligt in jouw archiefsysteem dat is aangelegd toen je een klein kindje was. Jouw niet volgroeide kinderbreintje heeft daar overtuigingen en waarheden opgeslagen die ook vandaag de dag jouw gevoel en gedrag bepalen.

Wat leer ik?

Naast basiskennis van de hersenen leer je waarom jij je voelt zoals je je voelt en doet zoals je doet. Je leert waarom hormonen verantwoordelijk zijn voor je gevoelens. Waarom je gevoelens verantwoordelijk zijn voor je denken en handelen/gedrag. Je leert wie je werkelijk bent als mens, onafhankelijk van de rollen die je in de maatschappij vervult.

Wat is er voor nodig om dit traject te volgen?

Je hebt twee dingen nodig om dit traject te volgen. Dat je intrinsiek gemotiveerd bent om dit te doen. Zonder weerstand geen groei, dus doorzettingsvermogen en een coach die je daar doorheen helpt, heb je nodig. En dagelijks 20 minuten van je tijd om bezig te zijn met breinkennis en veranderingen door te voeren die jouw leven fijner, beter en effectiever maken.

Wat kan ik als ik dit traject heb doorlopen?

  1. Dan heb je vijf methodieken geleerd en doorlopen om je brein een andere keuze te laten maken dan je tot nu toe gedaan hebt. Een keuze die beter voor jouw als uniek persoon werkt.
  2. Ben je in staat om meer in een neutrale of positieve hormonale status te komen, waardoor je steeds blijer wordt.
  3. Ben je in staat om beter met minder fijne gebeurtenissen in de toekomst om te gaan.
  4. Profiteert je omgeving al mee van alle stapjes en stappen die jij aan het zetten bent.

Ik heb nog een aantal vragen die hier niet bij staan. Hoe kan ik die stellen?

Ik ben blij met alle vragen die je stelt. Gebruik onderstaande knop en dan zal ik ze er aan toevoegen. Je kunt ook tegelijkertijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om ze dan te stellen.

Dit zeggen klanten over mij:

Ik heb zoveel geleerd over mijzelf en ga nu zo anders met dingen om. Dit is life changing.

Berber Smit

Evelien beschikt over uitgebreide breinkennis waarmee zij mij heeft geholpen belangrijke inzichten op te doen. Deze inzichten hebben mij als mens en professional heel veel opgeleverd. Naast haar professionele expertise is Evelien een ontzettend geduldige coach en bezit zij het uithoudingsvermogen om anderen complexe materie en vernieuwende kennis bij te brengen. Ik kan haar echt van harte aanbevelen aan iedereen die zich wil ontwikkelen.

Lennart Samson

Bij Brand New Me heb ik onder de leiding van Evelien 5 sessies gehad. Deze sessies hebben mij veel gebracht. Het bracht mij rust, inzicht in mijzelf en balans in werk en prive leven. Samen hadden we een aantal doelen vastgesteld, die ook gerealiseerd zijn. Evelien doet dit met haar eigen technieken en legt goed uit wat deze doen en waar ze voor dienen. Ze nam alle tijd voor me in een ongedwongen sfeer.

Mitch Durbank

Evelien is een bevlogen vrouw die je gelijk op je gemak stelt. Haar manier van werken is dan ook zeer prettig te noemen. Door haar coaching heb ik nu de rust in mij gevonden waar ik zo naar opzoek was. Meer genieten van de dingen in plaats van alleen maar naar je doel te bewegen. Het is onvoorstelbaar hoeveel er in zo`n korte tijd kan veranderen. Ik kan dan ook een zeer positieve aanbeveling doen aan de mensen die echt iets willen veranderen in hun leven. Ik ga nu veel blijer door het leven. Evelien, dank je wel!

Laura Verhoeven

Mijn ervaring in mijn traject naar herstel vanuit een burn-out bij Evelien Brand heb ik als zeer positief ervaren. Het contact is op basis van gelijkwaardigheid, oprechte betrokkenheid en het raakt de kern wat leidt tot een veranderingsproces van jezelf. Dit is nodig om niet meer dezelfde fouten te maken, zelf de regie te nemen en zelf je eigen lijn uit te zetten. Het in je eigen kracht zetten is de kracht van dit coaching traject. Dank je Evelien voor je innerlijke wijsheid en wezenlijke betrokkenheid van mens tot mens.

Nadieh de Wit

Samen met Evelien heb ik aan een aantal doelen gewerkt. Evelien heeft mij bij het bereiken van mijn doelen geholpen. Ze laat merken dat ze goed luistert en stelt vragen die je aan het denken zetten en zorgen voor bewustwording. In korte tijd heb ik veel geleerd over mezelf en ben een veel blijer mens geworden!

Riske Devries

Toen ik Evelien jaren geleden toevallig ontmoette, was ik meteen enorm gefascineerd door wat zij doet. De korte fragmenten die ik ervan had gezien maakten dat ik dacht: het lijkt wel magie! Ik heb inmiddels vijf sessies gedaan bij Evelien en ik blijf erbij: het is net magie, wat ze doet! Het is heel klein, maar tegelijk heel groot, wat Evelien doet. En iets wat je met alle goede wil van de wereld, volgens mij niet echt zelf kan doen. Daar heb je Evelien voor nodig. Ze is tenslotte ook de enige in Nederland die dit doet.

Ineke Zijlmans

Ik heb mijn lijf beter leren kennen en weet nu mijn grenzen en zal er beter naar luisteren. Die burn-out was vreselijk, maar het heeft me wel iets heel waardevols gebracht. Ik ben weer een relaxt mens die geniet van het leven. En ondertussen krijg ik in minder tijd weer veel voor elkaar… maar dan wel op mijn moment en op mijn manier… zonder dat een ander daar last van heeft.  Het grootste verschil is denk ik dat ik dit wel wist (in mijn hoofd/met mijn verstand) maar dat het nu ook echt zo voelt (je onderbewuste)! En dat maakt een wezenlijk verschil. Evelien bedankt!

Tinka Leuverink-Damman

Evelien is een prettig mens, ontvangt je hartelijk en stelt je op je gemak. Ze luistert met belangstelling en stelt vragen die je echt aan het denken zetten. De oefeningen die ze je meegeeft lijken simpel, maar hebben groot effect.

Marcel Waninge

Evelien is een bevlogen mens en erg prettig in de omgang. Ze stelt je direct op je gemak en dat is erg fijn. De coachingsessies hebben mij enorm geholpen. De blokkades die ik had zijn op magische wijze verdwenen. Dit stelt mij weer in staat om te genieten van wat ik doe in plaats mij alleen te richten op het doel. dit is een wereld van verschil en ik ervaar een veel blijer leven. Als je aan jezelf wil werken en je wil blijvende resultaten. Dan kan ik je Evelien van harte aanbevelen! Dankjewel Evelien!

Marije Uilenreef

Evelien is een fijne begeleider in het proces. Ze creëert een vertrouwelijke sfeer in alle sessies. Ik raad zeker aan om een intrapersoonlijke communicatie sessie bij haar te doen bij stagnatie in je dagelijks leven of bepaalde levensvragen

Daan van der Starre

Evelien heeft me veel inzichten gegeven in mijn persoonlijke blokkades. Hoe de angsten daarachter te verklaren, dezen te overwinnen en te reageren in voorkomende situaties. Dit werkt erg bevrijdend!

Anouk Tijssen

De sessies bij Evelien hebben ervoor gezorgd dat ik een rugzak ‘met dingen waarmee ik zat’, achter me kon laten. Evelien begeleidt dat op een heel prettige en rustige manier. De sessies gaan veel dieper dan je in het begin zou vermoeden. Ik ervaar het effect daarvan dagelijks op een heel positieve manier.

Lobke van Rijn

Ik heb in heel korte tijd (ook qua gevoel, het vloog voorbij) ontzettend veel geleerd van en door Evelien. Al tijdens de intake kwam Evelien eigenlijk meteen ter zake met scherpe vragen die je aan het denken zetten. De oefeningen die Evelien doet zijn niet alledaags en zeker de moeite waard. Ook hiervoor geldt: groot effect in korte tijd. Ik heb in de periode van de vijf sessies al veel geleerd en veranderd en merk dat ik daarnaast nog ruimte en inspiratie heb om nog verder te leren en te veranderen.

Roel Smit

Evelien heeft een aantal collega’s gecoacht. De collega’s waren zeer tevreden over Eveliens werkwijze en de over de bereikte resultaten. En dus ben ik ook zeer content. Ik kan Evelien zeker aanbevelen voor persoonlijke coaching en voor job coaching.

Isabel Nabuurs

Ik ben Evelien ontzettend dankbaar voor de mooie inzichten die ze me heeft gegeven. Er was snel resultaat en het is ongelofelijk dat er ook echt iets blijvends is veranderd. Evelien is zeer professioneel en daarnaast ook nog eens een prettig mens. Dus mocht je nog twijfelen, Evelien helpt je ook daar vanaf!

Hanneke van Onna

Begin dit jaar ben ik met Evelien in contact gekomen. Haar werkwijze sprak met direct erg aan. Heel concreet, hands-on en met duidelijke afspraken en doelstellingen. Als persoon heb ik Evelien ervaren als doortastend, warm, open en zeer kundig. Ik raad Evelien ten sterkste aan voor wie échte stappen wil maken in het leven.

Lars Timmermans

Evelien is de gouden tip die ik geef aan klanten die persoonlijke issues echt opgelost willen zien. Die snel vooruit willen en niet willen belanden in therapeutische trajecten van maanden en soms jaren. Evelien lost de meest zware gevallen van burn-out, stress, vastlopen in werk en andere persoonlijke belemmeringen veelal in 4 gesprekken, blijvend op. Daarbij is een energieke, positieve, vrolijke persoonlijkheid die echt hart heeft voor de zaak. Echt een aanrader om persoonlijk te leren kennen.

Michiel Hartzuiker

Evelien geeft je richting. Als coach heeft ze mij met de juiste vragen op het goede spoor gezet. Ze biedt warmte en veiligheid en laat je zo écht bij jezelf naar binnen kijken. Dat is soms confronterend, maar na vijf sessies met haar ben ik een flinke stap verder gekomen in mijn communicatie met anderen en het aangeven van mijn grenzen. Als je jezelf (weer) onderhanden wilt nemen, ga dan werken met Evelien!

Ancla Lensen

4x dat ik ben geweest. Vooral mbt tot mijn kinderen, het loslaten en mijn eigen verantwoording hierin nemen en een stuk verantwoording bij mijn kinderen laten liggen. Niet alles maar willen regelen en denken dat ik het “moet” regelen. Negatieve overtuigingen los kunnen laten, en bewust wording van deze overtuigingen. Evelien is een zeer innemend persoon die op integere wijze werkt!

Brand New Me

            Over Mij

            Werkwijze

             Blogs

             Contact

Direct Contact

06-48057472

info@brandnewme.nu

A. Hofmanweg 1A

2013 BH Haarlem

Blijf op de hoogte

Laat je inspireren door Evelien en ontvang regelmatig haar nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief