WAT GOED DAT JE JE HEBT OPGEGEVEN VOOR HET E-BOOK! 

DE MAIL MET DE LINK IS OP WEG NAAR JE INBOX

Evelien Brand - Brand new me

Waarschijnlijk lees je dit omdat je verandering in je leven wilt, nietwaar? 

In het e-book ga je leren en begrijpen hoe je aan diepere blokkades komt, en hoe je je oude “shit” opruimt, waardoor je weer een vrij en blij mens kan worden, zonder je veel aan te trekken wat anderen van jou vinden of over je denken (=onafhankelijk).


Maar mag ik eerlijk zijn? Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat sommige tips uit het e-book makkelijk toe te passen zijn, maar dat het kan zijn dat je voor de diepere blokkades wel wat hulp kunt gebruiken, net als ik vroeger.

Brand New Me

Zoals veel mensen tegen mij zeggen: 

“Evelien, ik weet het allemaal wel, ik weet wat ik doe en ik weet ook wat ik anders wil,

maar het lukt mij niet.”


Dat klopt zeg ik dan. Want die blokkades zitten diep en worden steeds opnieuw getriggerd. Zolang ze er zitten, blijf je het doen…..

.

Wil je blijvende veranderingen?

Vul deze vragenlijst in, dan weet je of je bij mij aan het juiste adres bent.

Evelien Brand - Brand new me

Ben jij AFHANKELIJK OF ONAFHANKELIJK 

van anderen?

[gravityforms id="2" title="false"]