Evelien Brand - Brand new me


"Het was tijd om mijn eigen leven te leiden"

En dat gun ik jou ook

 

Evelien Brand - Angsten en blokkades oplossen

Persoonlijke ontwikkeling is de rode draad in mijn leven. Dit is het geworden, ook wel uit pure noodzaak. Op een gegeven moment wist ik dat ik niet verder kon leven zoals ik tot nu toe gedaan had. Het water stond mij letterlijk aan de lippen.

Als kind was ik een zondagskind, ik ging lachend door het leven. Op een gegeven moment had ik misschien ook wel dat stempel, Evelien lacht altijd. Dat werd een patroon, achteraf zie ik in dat het niet altijd een natuurlijke, authentieke lach was. Toch verliep mijn leven vrij onbevangen.

Pas toen ik op mijn zeventiende, in mijn eentje een jaar naar Minnesota in de U.S.A. ging, verliep het allemaal niet zoals gepland. In Nederland voelde ik mij gewaardeerd en veilig, hoe anders was het in dit voor mij totaal vreemde land...

Lees verder
Ervaring Brand New Me

“Na de sessies bij Evelien heb ik geaccepteerd dat ik mijn geschiedenis niet kan veranderen, maar wel de wijze waarop ik er mee omga. Soms voel ik me in de vorm van mijn leven en soms ook niet. Maar ik krijg het gevoel de touwtjes steeds meer in handen te hebben. Daarom heb ik er een goed gevoel bij en neem steeds meer mijn plek in.”

Mark, 27 mei 2015

Meer rust en meer loslaten

Onafhankelijke zelfbewuste vrouw?

In mijn naïviteit dacht ik dat het westerse Amerika wel op het westerse Nederland zou lijken, maar dit was niet het geval. Ik kwam er minder zonnig, in één klap volwassen en vele kilo’s zwaarder vandaan.

Om een lang verhaal kort te maken:

  1. mijn zelfbeeld was laag,
  2. mijn zelfvertrouwen nog lager,
  3. ik kon mij niet ontplooien tot de onafhankelijk, zelfbewuste vrouw die ik altijd had willen zijn.


Pas jaren later, een traumatische familiegebeurtenis verder, was de noodzaak er om mijn problemen aan te pakken.

Lees verder
Ervaring met Evelien - Brand New Me
"Mijn ervaring in mijn traject naar herstel vanuit een burn-out bij Evelien Brand heb ik als zeer positief ervaren. Het contact is op basis van gelijkwaardigheid, oprechte betrokkenheid en het raakt de kern, wat leidt tot een veranderingsproces van jezelf. Dit is nodig om niet meer dezelfde fouten te maken, zelf de regie te nemen en zelf je eigen lijn uit te zetten. Het in je eigen kracht zetten is de kracht van dit coaching traject. Dank je Evelien voor je innerlijke wijsheid en wezenlijke betrokkenheid van mens tot mens."  
Laura Verhoeven
Angsten en blokkades oplossen in 5 sessies

Toen ik met mensen in contact kwam waar ik mijn ervaringen mee kon delen, smaakte het traject van ontwikkeling naar meer. Tijdens mijn NLP-opleiding leerde ik hoe belangrijk het gebruik van taal is en is er bewustwording ontstaan.

Tevens werd ik mij bewust dat ik 100% verantwoordelijk ben in het leven. Uiteindelijk kwam ik in contact met Hans & Joyce Mojet en leerde ik hoe intrapersoonlijke communicatie werkt. Ik ervaar nu intense dankbaarheid dat ik mag delen en doorgeven wat ik al die jaren ervaren en geleerd heb.

Ontdek hoe ik jou kan helpen


Doelgerichte behandeling

DOELGERICHT

absoluut niet zweverig

Snel en effectief - 5 behandelingen

SNEL EN EFFECTIEF

in 5 sessies bereiken we de kern

Blijvend resultaat

BLIJVEND

Echt een ander gevoel van binnen

Zo ervaren anderen de Brand New Me methode:

Zeer prettig
Evelien is een bevlogen vrouw die je gelijk op je gemak stelt. Haar manier van werken is dan ook zeer prettig te noemen.
Ervaring Brand New Me
Mitch Durbank
Duidelijke doelstellingen
Heel concreet, hands-on en met duidelijke afspraken en doelstellingen. Als persoon heb ik Evelien ervaren als doortastend, warm, open en zeer kundig.
Ervaring Brand New Me
Hanneke
Warmte en veiligheid
Evelien geeft je richting. Als coach heeft ze mij met de juiste vragen op het goede spoor gezet. Ze biedt warmte en veiligheid en laat je zo écht bij jezelf naar binnen kijken.
Ervaring Brand New Me
Michiel Hartzuiker